2011 m. gegužės 11 d., trečiadienis

Koloneliu gamyba

Čia bus kopija jau turimu koloneliu kaškokiu rusišku. Bet kadangi jos stovi tėvų kambarį tai nusprendžiau pasidaryt i savo kambari. Tėvų kambarį jos veikia nuo dviejų TDA2003 ir žemu duoda neblogai nors pakabintos palubei. Tai logiškai mastant mano dvigubai mažesniam kambarį turetu langai barškėt. O už sienos gyvenanti močiutė pradėt staukt chi chi juokauju žinoma. Stiprintuvas bus iš teliko ištrauktas dviejų TDA 2040 stiprintuvas. Kad nereiktų daryt dezės stipriui tai sugrūdau ji i savo PC dėze chi chi cia tai nejuokauju. Plokstės panaudojau nuo senų baldų. Cia kur žemiau esancios nuotraukos bus tai čia pradzių pradžia tik lentų išsipjovimas.
Čia išpjautos lentos.
O čia tik taip sudėta pasižiūrėt vaizdelį kaip atrodys. Faniera buvo nudažyta baltai kaip ir matosi šitoi nuotraukoi. Taigi nusprendziau dažus nubružyt su bulgarke (kampiniu šlifuokliu) . Kai bružinau dažus tai rusį buvo neymanoma kviepuot taigi teko bružyt lauke.
Kaip matome šitoi nuotraukoi jau suklijuota, išpjauta skylė ir nubrūžyti dažai vienu žodžiu paruošta dažymui.
O čia tika nudažyta. Garsekalbius desiu apvalius kaip jau galima suprast iš skylių. Garsekalbiai nuo rusiškų televizorių. Išpradžių buvo mintis dėt pailgus.
Tokius kaip nuotraukoi bet atsisakiau šitos minties nes pridėjus pasimatė kad jie nelabai kaip žiūrėsis prie daromų dežių na bentjau man taip pasirodė
Na čia galutinis rezultatas. Aišku audiofilinėm kolonėlėm neprilygsta bet man kolkas bus gerai..

2 komentarai: